Villa Freya

Villa Freya

Villa Freya îmbină armonios design-ul contemporan urban (confortul modern) cu trasaturile pline de rafinament si eleganta ale timpurilor trecute (folosind piese de mobilier de un mare rafinament artistic). Rezultatul: o atmosfera calda si intima, fiecare structura de cazare fiind unica, fara a pierde din trasaturile unei locatii de munte.

Camera Maia

Dubla superioara ce ofera o vedere impresionanta spre munte. Interiorul acestui spatiu totalizeaza o suprafata de 40 mp si este ideala pentru o familie cu unul–doi copii. Camera este dotata cu pat matrimonial si canapea extensibila.

Camera Papu

Dubla superioara cu vedere spre munte, avand o suprafata totala de 43 mp, este dotata cu pat matrimonial si canapea extensibila. Camera ideala pentru o familie cu unul–doi copii.

Apartament Sofia

Compus din dormitor cu pat matrimonial si living generos cu canapele, ofera o vedere idilica spre Bucegi. Suprafata totatala a apartamentului este de aproximativ 82 mp, iar din living se poate iesi pe propria terasa exterioara. Structura ideala pentru o familie cu unul–doi copii. Accesul se face prin usa din stanga de la nivelul 1.

Camera Alba

Dubla superioara, cu vedere catre curtea interioara, este dotata cu pat matrimonial si canapea extensibila. Camera ideala pentru o familie cu unul–doi copii. Accesul se face urcand la nivelul 1 si ocolind cladirea prin dreapta .

Camera Frey

Dubla matrimoniala cu vedere catre padure, in suprafata totala este de 22 mp, potrivita pentru 2 adulti.

Camera Freya

Dubla superioara, cu vedere catre munte, dotata cu pat matrimonial si terasa exterioara. Avand o suprafata de 32 mp  si 12 mp terasa exterioara, este cea mai cautata structura de catre indragostiti si nu numai, ideala pentru 2 adulti.