Cine suntem?

Casa Freya si website-ul www.casafreya.ro este proprietatea firmei S.C. TERRA EXPLORE S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in BUSTENI, jud. Prahova, Str. FĂGETULUI, Nr. 31,  C.U.I  RO22079359, Nr. inregistrare J29/675/2011 .

Utilizarea siteului www.casafreya.ro şi accesul la serviciile sale presupun acceptarea acestor termeni şi condiţii, precum şi a consecinţelor lor.

Prin termenul de utilizator se înţelege orice persoană fizică sau juridică, din România sau din afara României, care accesează website-ul www.casafreya.ro.

Utilizatorul are dreptul să folosească acest site pentru a obţine informaţiile publicate aici în format text, foto, video, audio ş.a. Utilizarea website-ului www.casafreya.ro în alt scop este interzisă. TERRA EXPLORE SRL îşi rezervă dreptul de a suspenda accesul la site al oricărui utilizator, fără nici o notificare şi fără a-şi justifica decizia.

Ce colectăm și stocăm

Colectăm informații despre tine în timpul procesului de finalizare a comenzii în magazinul nostru.

În timp ce ne vizitezi situl, vom urmări:

 • Produse pe care le-ai văzut: vom folosi asta pentru a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recent
 • Locație, adresă IP și tip de navigator: le vom folosi în diverse scopuri, cum ar fi estimarea impozitelor (taxelor) și pentru livrare

De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe situl nostru.

Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, prenume, adresa de email, numărul de telefon, cardul de credit/detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:

 • Îți trimitem informații despre contul tău și comanda ta
 • Îți răspundem la cereri, inclusiv la rambursări și reclamații
 • Procesăm plățile și prevenim fraudele
 • Îți inițializăm contul pentru magazinul nostru
 • Respectăm toate obligațiile legale pe care le avem, cum ar fi calcularea impozitelor (taxelor)
 • Îmbunătățim ofertele noastre pentru magazin
 • Îți trimitem mesaje de marketing, dacă alegi să le primești

Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal. De exemplu, vom stoca informațiile despre comenzi timp de XX ani, în scopuri fiscale și contabile. Ele includ numele, adresa de email și adresele de facturare și de livrare.

De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

Cine are acces din echipa noastră

Membrii echipei noastre au acces la informațiile pe care ni le oferi. De exemplu, atât administratorii cât și managerii de magazine pot accesa:

 • Informații despre comenzi, precum ce s-a cumpărat, când s-a cumpărat și unde au fost trimise cumpărăturile și
 • Informații despre clienți, cum ar fi nume, adresă email și informații despre facturare și livrare.

Membrii echipei noastre au acces la aceste informații pentru a te ajuta să onorezi comenzile, să procesezi rambursările și pentru a-ți oferi suport.

Ce partajăm cu alții

Partajăm informații cu părți terțe care ne ajută să asigurăm comenzile și să-ți stocăm serviciile.

Plăți

Acceptăm plăți online. Când procesăm plățile, unele dintre datele tale vor fi transmise la euplatesc.ro, inclusiv informațiile cerute pentru a procesa sau accepta plata, cum ar fi informații despre toate cumpărăturile și total de plata.

Dupa finalizarea rezervarii si confirmarea platii, veti primi un mail cu toate informatiile detaliate prin care confirmam rezervarea dumneavoastra la data aleasa.  Data sosirii si data plecarii reprezinta perioada in care beneficiati de serviciile noastre (vezi regulamentul)

Anulare rezervare

Vezi: termeni si conditii

Pentru mai multe detalii despre anulări sau modificări legate de rezervarea dvs., vă rugăm să ne contactați la: office@casafreya.ro sau la nr. de telefon 0727 855 061 .