Regulament ordine interioara

Dragi oaspeţi,

 • In cazul in care rezervarea este anulata cu mai mult de 72 de ore inaintea sosirii, avansul nu se returneaza, dar acesta poate fi folosit pentru un alt sejur, dar nu mai tarziu de 3 luni de la anularea rezervarii initiale cu confirmare de disponibilitate in prealabil . Exceptie fac perioadele cand se vand doar pachete de servicii si perioadele de sezon ÔÇô caz in care se achita suplimentar diferenta de tarif;
 • In caz de neprezentare sau anulare cu mai putin de 72 de ore, inaintea sosirii, suma incasata ca si avans de garantare a rezervarii nu se returneaza, iar camera rezervata reintra in circuitul operational. Anularea rezerv─ârii se poate efectua doar in scris pe adresa de email: office@casafreya.ro
 • In situatia pachetelor de servicii pentru perioadele de Paste, Craciun, 1 Decembrie, Revelion, termenul la care se poate face anularea fara penalizare este inscris in oferta. Prin plata avansului de garantare, implicit sunt acceptate conditiile de desfasurarea si anulare a respectivei rezervari.
 • Returnarea contravalorii garantiei pentru rezervarile anulate cu mai putin de 72 de ore inainte de check-in se poate face doar in urmatoarele situatii:-
 • Caz de forta majora ( anuntat in mass-media si recunoscut de autoritatile nationale : Inundatii, cutremure, tornade, alerta nationala de virusi, etc);
 • Deces in familie ( doar rude de gradul 1: sot/sotie , copil, mama / tata ) atestat de act de deces;
 • Accident / imbolnavire a unuia din membrii familiei care urmau sa se prezinte ÔÇô sustinut prin documente oficiale care mentioneaza incapacitatea de deplasare a bolnavului / accidentatului .

Rezervare

Rezervarile se fac online, direct pe site-ul www.casafreya.ro, prin email: office@casafreya.ro sau la numarul de telefon +40-727855061.

Toate rezervarile pentru a fi validate trebuie garantate printr-un avans de minim 50 % din sejurul solicitat si integral, in cazul sejurului de o singura noapte sau a ofertelor speciale cum ar fi Paste, Craciun, si Revelion.

Rezerv─ârile negarantate sunt doar cele ce se fac pentru aceeasi zi cand urmeaza sa se prezinte turistii si vor fi re╚Ťinute p├ón─â la ora 18:00 (ora local─â) din ziua sosirii ╚Öi eliberate ├«n mod automat dup─â aceast─â or─â, cu excep╚Ťia cazului ├«n care se revine cu telefon pentru anuntarea intarzierii.

Plata rezervarilor se poate efectua astfel:

 • cu cardul – in situatia rezervarilor realizate online pe site-ul www.casafreya.ro si la receptia Casei Freya, prin POS, in cazul sumei ramase de achitat din sejurul oaspetelui;
 • prin transfer bancar/ordin de plata – in cazul rezervarilor realizate prin email sau telefonic, in baza facturii proforme emise de Casa Freya;
 • prin preautorizarea unui card bancar (credit/debit) sau card de vacanta  (Fiind instrumente de plata, cardurile de vacanta sunt nominale si netransmisibile).

├Än caz de neprezentare, ne rezervam dreptul de a re╚Ťine suma achitata in avans ╚Öi de a repune camera in circuitul turistic.

Anularea rezerv─ârii garantate

In cazul in care rezervarea este anulata cu mai mult de 72 de ore inaintea sosirii, avansul nu se returneaza, dar acesta poate fi folosit pentru un alt sejur, dar nu mai tarziu de 3 luni de la anularea rezervarii initiale cu confirmare de disponibilitate in prealabil. Exceptie fac perioadele cand se vand doar pachete de servicii si perioadele de sezon – caz in care se achita suplimentar diferenta de tarif.

In caz de neprezentare sau anulare cu mai putin de 72 de ore, inaintea sosirii, suma incasata ca si avans de garantare a rezervarii nu se returneaza, iar camera rezervata reintra in circuitul operational. Anularea rezerv─ârii se poate efectua in scris pe adresa de email: office@casafreya.ro.

In situatia pachetelor de servicii pentru perioadele de Paste, Craciun, 1 Decembrie, Revelion, termenul la care se poate face anularea fara penalizare este inscris in oferta. Prin plata avansului de garantare, implicit sunt acceptate conditiile de desfasurarea si anulare a respectivei rezervari.

RETURNAREA contravalorii garantiei pentru rezervarile anulate cu mai putin de 72 de ore inainte de check-in se poate face doar in urmatoarele situatii:

 • Caz de forta majora ( anuntat in mass-media si recunoscut de autoritatile nationale: Inundatii, cutremure, tornade, alerta nationala de virusi, etc);
 • Deces in familie ( doar rude de gradul 1: sot/sotie, copil, mama / tata ) atestat de act de deces;
 • Accident / imbolnavire a unuia din membrii familiei care urmau sa se prezinte – sustinut prin documente oficiale care mentioneaza incapacitatea de deplasare a bolnavului/ accidentatului.

Tarife

Tarifele camerelor diferă atât în funcţie de tipul de cameră pentru care optaţi, sezon / extrasezon, oferte speciale exclusiv (perioada in care se valorifica doar pachete de servicii), cât și de numărul si varsta persoanelor ce vor sta in cameră suplimentar celor doua pentru care este afisat tariful camerei.

Cazare minori

Minorul este persoana care nu a implinit varsta de 18 ani.

Complexul Casa Freya nu accepta cazarea minorilor care sunt neînsoţiţi de părinţi sau de reprezentanţii legali, cu excepţia celor aflaţi în drumeţie, tabere, excursii, concursuri sau în alte acţiuni similare, însoţiţi de cadre didactice, antrenori sau ghizi ce-si asuma responsabilitatea pentru acestia.

Tarife cazare copii:

 • copiii cu varsta 0 ÔÇô 5.99 ani, au gratuitate la cazare si mic dejun, in camere (fara pat suplimentar) si in apartamente;
 • copiii cu varsta 6 ÔÇô 13.99 ani, pentru cazare in camera, achita 90 lei/zi contravaloare mic dejun si pat suplimentar (Casa Freya);
 • copiii cu varsta 6 ÔÇô 13.99 ani, pentru cazarea in apartamente vor achita doar micul dejun in valoare de 50 lei/zi;
 • copiii cu varsta peste 14 ani, se considera adulti si se pot caza doar in apartamente unde vor achita suma de 150 lei/noapte.

Cazarea

Primirea camerei (check-in) se poate face începând cu ora 16.00.

Eliberarea camerei (check-out) se va face înainte de ora 12.00.

In cazul in care in prima zi de sejur se doreste camera inainte de ora 16:00, se va onora solicitarea in limita disponibilitatii si se va aplica o taxa de early check-in in valoare de 120 lei, TVA inclus (pentru intervalul 07:00-16:00) si 100% din contravaloarea noptii de cazare pentru un check-in mai devreme de ora 07:00.

In cazul in care in ultima zi de sejur camerele se elibereaza dupa ora 12.00 (late check-out), se va aplica o taxa suplimentara in valoare 120 lei, TVA inclus (pentru intervalul 12.00 ÔÇô 18.00) si 100% din contravaloarea noptii de cazare pentru depasirea orei 18.00.

Oaspe╚Ťii care elibereaz─â camerele p├ón─â la ora 12.00 pot l─âsa bagajele la recep╚Ťie, ├«ntr-un spa╚Ťiu dedicat acestui serviciu. ├Än cazul ├«n care bagajele oaspe╚Ťilor r─âm├ón ├«n camer─â ╚Öi dup─â check-out-ul de la ora 12, ace╚Ötia vor pl─âti o tax─â suplimentar─â de utilizare a camerei (aceea╚Öi ca ├«n cazul late check-out-lui).

Aceste solicit─âri ale clien╚Ťilor vor fi clarificate ╚Öi onorate numai ├«n m─âsura ├«n care Complex Casa Freya nu are confirm─âri ferme pentru acele spa╚Ťii de cazare.

Cazarea se va efectua numai dup─â prezentarea unui act de identitate ╚Öi completarea fi╚Öei de cazare de c─âtre fiecare oaspete. Prin completarea fi╚Öei de cazare, fiecare oaspete va lua la cuno╚Ötin╚Ť─â de prezentele reguli generale, iar prin semnarea fi╚Öei de cazare ├«╚Öi va exprima acordul cu privire la regulile generale ╚Öi ├«╚Öi va asuma respectarea acestora.

De asemenea, odat─â cu completarea ╚Öi semnarea fi╚Öei de cazare, oapse╚Ťii vor lua la cuno╚Ötin╚Ť─â de acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, prelucrare obligatorie de c─âtre Casa Freya ├«n vederea prest─ârii serviciilor solicitate de oaspete. ├Än acest sens, oaspetele ├«n╚Ťelege ╚Öi accept─â faptul c─â, refuzul s─âu de a furniza datele cu caracter personal necesar a fi prelucrate de Casa Freya, echivaleaz─â cu imposibilitatea de a presta serviciile solicitate de oaspete.

Dup─â completarea fi╚Öei de cazare, oaspe╚Ťii vor achita tariful de rezervare/diferen╚Ťa de plat─â pentru pachetul turistic rezervat.

├Än cazul ├«n care oaspetii Complexului Casa Freya doresc s─â plece mai devreme dec├ót num─ârul total al zilelor rezervate ╚Öi achitate, acest fapt va reprezenta o renun╚Ťare la serviciile contractate, nu vom rambursa ╚Öi nici nu vom compensa cu alte servicii contravaloarea serviciilor la care se renun╚Ť─â.

├Än cazul ├«n care oaspetii doresc majorarea num─ârului de zile rezervate trebuie s─â solicite acest aspect receptiei Casei Freya, cu minim 24 de ore ├«nainte de ├«mplinirea perioadei rezervate. ├Än m─âsura ├«n care, dup─â verificarea disponibilit─â╚Ťii de cazare, receptia aprob─â cererea oaspetelui, acesta ├«n╚Ťelege ╚Öi accept─â faptul c─â, va fi obligat s─â achite integral, ├«n avans, num─ârul suplimentar de zile solicitate ╚Öi aprobate de receptie.

Signalistic─â

Pentru cereri suplimentare ├«n timpul sejurului, pute╚Ťi folosi urm─âtoarea signalistic─â:

 • ÔÇťNU DERANJA╚ÜI!ÔÇŁ – cu permisiunea dumneavoastr─â, se va intra ├«n camer─â pentru verificarea utilit─â╚Ťilor ╚Öi a cur─â╚Ťeniei, ├«n intervalul orar 08.00 ÔÇô 16.00, la ora stabilit─â de dumneavoastr─â ╚Öi comunicat─â la recep╚Ťia pensiunii;
 • ÔÇťV─é ROG CURATATI CAMERA!ÔÇť ÔÇô prin acest mesaj solicita╚Ťi efectuarea cur─â╚Ťeniei ├«n camera dumneavoastr─â.

Oaspe╚Ťi suplimentari

Pute╚Ťi primi musafiri sau oaspe╚Ťi ├«n camera dumneavoastr─â ├«ntre orele 8.00 – 22.00, numai cu anuntarea receptionerului se serviciu, f─âr─â costuri suplimentare. ├Än cazul ├«n care primi╚Ťi oaspe╚Ťi ├«n intervalul 22.00 – 8.00, ace╚Ötia vor trebui s─â achite diferen╚Ťele de tarif ╚Öi s─â se ├«nregistreze la recep╚Ťie, prin completarea fi╚Öei de cazare.

Dress Code

Complexul Casa Freya nu practic─â un cod vestimentar special, dar recomand─âm decen╚Ť─â ╚Öi respect at├ót fa╚Ť─â de ceilal╚Ťi oaspe╚Ťi, c├ót ╚Öi fa╚Ť─â de personal.

Nu vor fi acceptate ├«n sala de mic dejun ╚Öi recep╚Ťia Complexului Casa Freya persoanele ├«mbr─âcate ├«n halat, costum de baie, maiou ╚Öi ╚Öort ╚Öi ├«nc─âl╚Ťate cu ╚Ölapi ( sau papuci de camera).

Acces SPA

Recomand─âm clien╚Ťilor ca, pentru accesul la zona SPA, s─â foloseasc─â halatul si papucii puse la dispozi╚Ťie ├«n camera.

Dușul este obligatoriu înainte de accesul in zona SPA.

Este strict interzis consumul de bauturi alcoolice inainte sau in timpul folosirii zonei SPA.

Este interzis accesul ├«n zona SPA a persoanelor cu boli dermatologice ╚Öi infec╚Ťioase, precum ╚Öi accesul minorilor sub 14 ani ne├«nso╚Ťi╚Ťi sau nesupraveghea╚Ťi.

MOMENTAN, ZONA SPA ESTE INCHISA!

Modalităţi de plată

Pentru plata serviciilor in cadrul Complexului Casa Freya sunt acceptate c─âr┼úile de credit (Visa, Mastercard, Maestro), plata numerar (RON), prin transfer bancar sau carduri de vacan╚Ť─â.

├Än acest ultim caz, v─â rugam s─â ╚Ťine╚Ťi cont c─â este obligatoriu ca titularul cardurilor de vacan╚Ť─â s─â fie persoana care beneficiaz─â de serviciile de cazare , iar facturarea se va face doar pe numele acestei persoane.

În afara contractelor deja încheiate, vă informăm că toate rezervarile de camere in unitatea noastra se fac numai prin achitarea unui avans de garantare, fie direct la receptie (cash sau card), fie la data inscrisa in proforma ce se emite in urma lansarii comenzii ferme din partea turistului ( in unul din conturile inscrise in subsolul paginii alaturi de toate celelalte date de identificare ale societatii noastre: SC Terra Explore SRL.- Casa Freya).

Gratifica┼úii ┼či costuri servicii

Gratificaţiile pentru personalul complexului sunt la latitudinea clienţilor.

Fumatul

Fumatul tradi╚Ťional ╚Öi ╚Ťigara electronica nu sunt permise ├«n interiorul camerelor, nici pe balcoane sau terase, conform legislatiei aplicabile ├«n vigoare (Legea 349/2002 modificat─â ╚Öi completat─â prin legea 15/2016).

Casa Freya are amenajate spa╚Ťii pentru fum─âtori ├«n aer liber.

Complexul Casa Freya dispune doar de camere pentru nefum─âtori. ├Än cazul ├«n care nu se respect─â prevederile prezentului regulament, se va aplica o tax─â ├«n valoare de 100 euro/noapte (valoarea ├«n lei va fi calculata la cursul BNR din ziua pl─â╚Ťii), reprezent├ónd serviciile de cur─â╚Ťenie a camerei.

Animalele de companie

Regula general─â nu permite cazarea ├«n Complex a persoanelor ├«nso╚Ťite de animale ╚Öi p─âs─âri (nici o m─ârime sau specie).

Persoanele care efectueaz─â o rezervare dar ├«n momentul caz─ârii nu respect─â interdic╚Ťia, nu vor fi cazate.  Receptia va refuza cazarea persoanelor care se prezint─â cu animale de companie, iar sumele de bani achitate de ace╚Ötia, ca avans, dac─â astfel de sume au fost percepte ╚Öi achitate, vor fi re╚Ťinute de Complex.

Micul dejun

Micul dejun se serve┼čte in salile aflate la parterul Casei Freya, ├«n intervalul 08.00 ┼či 10.00 a.m.

Pentru mesele cu meniul prestabilit (e.g. evenimente etc.), rezervarea este confirmată și garantată prin achitarea unui avans. Acesta se pierde în cazul neonorării rezervării efectuate.

NU AVEM ROOM SERVICE

Spa┼úiul de parcare ┼či autoturismele/bicicletele

Complexul Casa Freya pune la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor s─âi gratuit 16 de locuri de parcare in parcarea noastra proprie care este supravegheata video 24 / 24 ore.

De┼či lu─âm toate m─âsurile de precau┼úie, nu ne asum─âm responsabilitatea ├«n caz de furt sau de daune pe suprafa┼úa propriet─â┼úii noastre. Pentru evitarea acestor nepl─âceri, nu l─âsa╚Ťi obiecte de valoare ├«n interiorul autoturismelor.

Pentru clien╚Ťii pensiunii parcarea bicicletelor este gratuit─â. Recomand─âm clien╚Ťilor no╚Ötri s─â se asigure c─â bicicleta este prev─âzut─â cu dispozitive antifurt. Nu ne asum─âm responsabilitatea ├«n caz de furt sau de daune pe suprafa┼úa propriet─â┼úii noastre.

Siguran╚Ťa obiectelor personale

Recomandăm pentru depozitarea obiectelor de valoare folosirea seifului din receptia Casei Freya. Nu ne asumăm nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Complexului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

├Än conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestora, unitatea noastra, Complexului Casa Freya are obliga╚Ťia de a administra ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi numai pentru scopuri determinate, explicite ╚Öi legitime, datele personale care ├«i sunt furnizate de clien╚Ťi persoane fizice ╚Öi imaginile reprezentative.

Societatea noastra (S.C. Terra Explore S.R.L.) procesează date cu caracter personal în vederea prestării serviciilor hoteliere, prin receptia Complexului Casa Freya, în următoarele scopuri :

 • Rezervarea de camere si alte servicii hoteliere; prelucrarea datelor cu caracter personal se face ├«n baza unei obliga╚Ťii legale;
 • Confirmarea rezerv─ârilor ╚Öi preautorizarea cardului, av├ónd ca temei de prelucrare interesul legitim al pensiunii;
 • Facturarea serviciilor turistice, av├ónd ca temei de prelucrare obliga╚Ťiile legale;
 • Pentru a comunica cu dumneavoastr─â ├«n diverse scopuri cum ar fi acela de a afla care sunt opiniile dumneavoastra asupra serviciilor noastre, acela de a solutiona diverse sesiz─âri sau acela de a v─â oferi servicii personalizate, oferite ├«n timp util, ├«n format electronic sau telefonic, av├ónd ca temei legal de prelucrare interesul legitim al pensiunii;
 • Furnizarea de informa╚Ťii pe e-mail, a ofertelor speciale, evenimente ╚Öi/ sau alte forme de publicitate, av├ónd ca temei legal de prelucrare consim╚Ť─âm├óntul;
 • Furnizarea informa╚Ťiilor pe email sau telefonic, referitoare la obiectele uitate, primirea coletelor, mesajelor, av├ónd ca temei legal de prelucrarea interesului legitim.

Clien╚Ťii Complexului Casa Freya furnizeaz─â datele solicitate de catre S.C. TERRA EXPLORE S.R.L., ├«n vederea derul─ârii sau ini╚Ťierii de raporturi juridice cu societatea, cu respectarea prevederilor legale.

Refuzul persoanelor fizice de a furniza aceste date determin─â incapacitatea societ─â╚Ťii noastre de a v─â pune la dispozi╚Ťie serviciile solicitate, f─âc├ónd imposibil─â respectarea cerin╚Ťelor reglement─ârilor speciale ├«n domeniul hotelier ╚Öi cel fiscal.

Consim╚Ť─âm├óntul ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal (num─âr de telefon, adres─â de e-mail) este acordat ├«n mod voluntar. Acest consim╚Ť─âm├ónt poate fi revocat ├«n orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuit─â c─âtre S.C. Terra Explore SRL. Notificarea de revocare a consim╚Ť─âm├óntului poate fi realizat─â spre exemplu prin e-mail c─âtre office@casafreya.ro sau la receptia Complexului Casa Freya. V─â rug─âm s─â ave╚Ťi ├«n vedere faptul c─â revocarea consim╚Ť─âm├óntului nu afecteaz─â legalitatea utiliz─ârii datelor ├«nainte de retragerea consim╚Ť─âm├óntului (notificarea nu are efect retroactiv). ├Än cazul ├«n care consim╚Ť─âm├óntul nu este acordat sau a fost revocat, vom fi ├«n situa╚Ťia de a nu v─â putea presta serviciile solicitate iar datele personale nu vor fi utilizate ├«n scop de comunicare, marketing ╚Öi feedback. Daca ave╚Ťi ├«ntreb─âri legate de aceast─â declara╚Ťie de consim╚Ť─âm├ónt sau de protec╚Ťia datelor de c─âtre S.C. Terra Explore SRL. ├«n general, v─â rug─âm s─â nu ezita╚Ťi s─â contacta╚Ťi la adresa de e-mail: office@casafreya.ro.

├Än conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016, persoanele fizice beneficiaz─â de urm─âtoarele drepturi: dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi o copie a datelor procesate, dreptul de interven╚Ťie, de opozi╚Ťie, de rectificare, de retragere ├«n orice moment a consim╚Ť─âm├óntului, dreptul de a solicita ╚Ötergerea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a depune o pl├óngere la o autoritate de supraveghere.

Pentru mai multe informa╚Ťii v─â rug─âm consulta╚Ťi Regulamentul de protec╚Ťie a datelor cu caracter personal disponibil pe site-ul www.casafreya.ro

Datele cu caracter personal se prelucreaz─â ├«n conformitate cu drepturile persoanei vizate. Persoanele ale c─âror date sunt prelucrate, au dreptul de a ob╚Ťine de la S.C. TERRA EXPLORE S.R.L, la cerere ╚Öi ├«n mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ╚Ötergerea acestora, ├«n m─âsura ├«n care prelucrarea nu este conform─â cu Regulamentului UE 679/2016 sau datele sunt incomplete ori inexacte.

Persoana vizat─â are dreptul de a se opune ├«n orice moment, din motive ├«ntemeiate ╚Öi legitime, ca datele care o vizeaz─â s─â fac─â obiectul unei prelucr─âri, cu excep╚Ťii prev─âzute de lege. ├Än caz de opozi╚Ťie justificat─â, prelucrarea datelor nu mai poate viza datele ├«n cauz─â. De asemenea, persoana vizat─â are dreptul de a se opune, ├«n orice moment ╚Öi cu titlu gratuit, f─âr─â nici o justificare, ca datele care o vizeaz─â s─â fie prelucrate ├«n scopuri de marketing direct, ├«n numele operatorului sau ter╚Ťului sau s─â fie dezv─âluite unor ter╚Ťi. Pentru acest lucru, persoana vizat─â se va adresa cu o cerere scris─â, datat─â ╚Öi semnat─â, iar m─âsurile luate de c─âtre operator vor fi comunicate ├«n 15 zile de la data cererii.

Politica de protecţie a mediului

Protec╚Ťia mediului reprezint─â pentru noi o permanent─â preocupare, de aceea promov─âm o atitudine responsabil─â ├«n acest sens. Vezi mesajul PRO NATURA.

Dispute ┼či reclama┼úii

Ne rezerv─âm dreptul de a debita cardul oaspe╚Ťilor no╚Ötri, independent de dorin╚Ťa lor, ├«n cel pu╚Ťin urm─âtoarele cazuri:

 • au p─âr─âsit incinta pensiunii, f─âr─â s─â pl─âteasc─â pentru serviciile furnizate de Complexul Casa Freya de care au beneficiat;
 • au produs degrad─âri sau distrugeri;
 • au plecat cu obiecte care nu le apar╚Ťin ╚Öi a c─âror contravaloare nu au pl─âtit-o la recep╚Ťie;
 • nu au anulat rezervarea la termenul stabilit.

Orice controvers─â, disput─â sau reclama┼úie care ar putea s─â apar─â ├«n urma aplic─ârii acestor termeni ╚Öi condi╚Ťii, vom ├«ncerca s─â o rezolv─âm pe cale amiabil─â. ├Än cazul ├«n care nu este posibil, aceasta va intra sub jurisdic┼úia instan╚Ťelor judec─âtore╚Öti Prahova

Program de eliminare a clien╚Ťilor indezirabili

Clientul trebuie s─â se conformeze uzan╚Ťelor hoteliere. Acesta va trebui s─â respecte at├ót lini╚Ötea ├«n intregul Complex, c├ót ╚Öi normele de convie╚Ťuire social─â ╚Öi cele morale.

De asemenea, clientul Complexului Casa Freya trebuie s─â aib─â grij─â de proprietatea ├«ncredin╚Ťat─â lui pe parcursul caz─ârii.

Orice ├«nc─âlcare a uzan╚Ťelor hoteliere sau a normelor morale ╚Öi de convie╚Ťuire social─â d─â dreptul hotelierului s─â ├«ntrerup─â imediat contractul/cazarea, f─âr─â nici un preaviz.

Ne rezerv─âm dreptul de a refuza cazarea ╚Öi accesul ├«n Casa Freya a clien╚Ťilor ├«n stare de ebrietate, nepolitico╚Öi sau turbulen╚Ťi, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii locatiei sau deranjeaz─â al╚Ťi clien╚Ťi. Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degrad─âri ale bunurilor materiale apar╚Ťin├ónd SC Terra Explore SRL ÔÇô Complex Casa Freya, va fi suportat─â de c─âtre cei vinova╚Ťi de producerea acestora.

Ne rezerv─âm dreptul de a evacua for╚Ťat din locatie, sala mic dejun sau mini centru SPA a clien╚Ťilor indezirabili.

╚Üin├ónd cont de cele men╚Ťionate mai sus, ne rezerv─âm dreptul de a ne selecta clien╚Ťii.

Consum alimente proprii/b─âuturi alcoolice-nealcoolice

În cadrul salilor de mic dejun sunt interzise introducerea și consumarea băuturilor alcoolice sau nealcoolice din exteriorul acestuia, fără acordul în prealabil din partea conducerii. De asemenea este interzis consumul alimentelor proprii aduse din afara unitatii in spatiile publice (receptie, sala de mic dejun), acestea pot fi consumate doar in camera.

Ne rezervam dreptul de a nu servi persoanele care sunt ├«n stare de ebrietate sau care deja au consumat b─âuturi alcoolice ├«n cantit─â╚Ťi mai mari ╚Öi devin recalcitrante.

Servicii oferite

Clien╚Ťii caza╚Ťi ├«n cadrul SC Terra Explore SRL ÔÇô Complex Casa Freya beneficiaz─â de o ofert─â preferen╚Ťial─â de servicii gratuite ╚Öi cu plat─â. ├Än cazul serviciilor cu plat─â, pute╚Ťi ob╚Ťine informa╚Ťii suplimentare la recep╚Ťie.

Servicii gratuite

 • mic dejun
 • re╚Ťea de internet wireless (Wi-Fi)
 • serviciu de p─âstrare valori (seif la receptie)
 • apel de trezire
 • primirea ╚Öi transmiterea mesajelor
 • reviste (in hol)

Servicii cu plat─â

 • transfer de la ╚Öi c─âtre Casa Freya la aeroport sau gara
 • trimitere ╚Öi primire coresponden╚Ť─â
 • Servicii SPA: jacuzzi, saun─â

Protec╚Ťie ├«n caz de incendiu

Siguran╚Ťa clien╚Ťilor se situeaz─â pe primul loc, de aceea ne-am luat toate m─âsurile de siguran╚Ť─â ╚Öi protec╚Ťie ├«n cazul apari╚Ťiei unui incendiu.

U╚Öile de acces ├«n camere ╚Öi u╚Öile care dau c─âtre c─âile de evacuare au fost tratate ignifug, asigur├ónd o rezisten╚Ť─â la flac─âr─â direct─â de 30 minute. Nu lipsesc nici detectoarele de fum din camere, planul de evacuare sau extinctoarele amplasate pe holuri.

Sistemul de alarmare ├«mpotriva incendiilor este automat ╚Öi conectat direct la centrala de incendiu. Aten╚Ťia pentru detalii s-a extins ╚Öi c─âtre c─âile de evacuare, acestea fiind marcate cu elemente luminoase, alimentate non stop de la surse proprii de energie.

Integritate structural─â

Pentru SC Terra Explore SRL ÔÇô Complex Casa Freya, cladire cu o in─âl╚Ťime de aproximativ 17 metri, siguran╚Ťa structural─â ╚Öi structura de rezisten╚Ť─â a cl─âdirii sunt vitale, de acestea depinz├ónd stabilitatea, rezisten┼úa ┼či durabilitatea ├«n timp. De aceea, ├«mbin├ónd arhitectura cu ingineria structural─â, cl─âdirea a fost proiectat astfel ├«nc├ót s─â asigure, ├«n orice situa╚Ťie, ├«ntreg necesarul de securitate.

Natura terenului ales pentru funda┼úie determin─â capacitatea portant─â a terenului ┼či reprezint─â presiunea maxim─â pe care o poate suporta terenul de fundare, f─âr─â a exista riscul ruperii acesteia. ├Än ceea ce prive╚Öte pere╚Ťii, ace╚Ötia preiau greutatea cl─âdirii ┼či o transmit funda┼úiei, asigur├ónd izolarea termic─â, fonic─â ┼či rezisten┼úa la solicit─âri orizontale (e.g. v├ónt, cutremur).

Astfel, ╚Ťin├ónd cont de toate acestea ╚Öi ad─âug├ónd factorul privind comportarea cl─âdirii la ac┼úiunea seismic─â, SC Terra Explore SRL ÔÇô Complex Casa Freya, format din, parter ╚Öi 5 etaje, a fost proiectat cu o structur─â monolitic─â pe cadre din beton armat cu o╚Ťel, ce poate rezista cu succes celor mai puternice seisme.

Probele efectuate de speciali╚Öti ├«n domeniu pe ├«ntreg parcursul construc╚Ťiei au dovedit c─â pensiunea asigur─â un grad sporit de rezisten╚Ť─â.

Clauze finale

Consider─âm c─â orice client ├«n momentul acces─ârii oric─ârui serviciu oferit de c─âtre SC Terra Explore SRL ÔÇô Complex Casa Freya (cazare, SPA, evenimente) a luat cuno╚Ötin╚Ť─â de termenii ╚Öi condi╚Ťiile mai sus men╚Ťionate ╚Öi le-a acceptat tacit.

Modific─âri termeni ╚Öi condi╚Ťii

Termenii ╚Öi condi╚Ťiile pot fi modificate oric├ónd de c─âtre SC Terra Explore SRL ÔÇô Complex Casa Freya, f─âr─â a se face notific─âri ├«n prealabil.

V─â mul╚Ťumim pentru ├«n╚Ťelegere ╚Öi v─â dorim un sejur pl─âcut in cadrul Complexului Casa Freya!